Page content

article content

Renovatie

Renovatie projecten Haarem en omstreken

Renovatie Haarlem: Jaren 30 woning voor verbouwing

Renovatie Haarlem: Jaren 30 woning voor verbouwing

Renoveren lijkt veelal ingrijpender dan het is. Maar er is niets mooier dan uw eigen huis om te toveren tot uw droomhuis.

Als bouwbedrijf hebben wij een simple kijk op “goed & juist verbouwen”. Dit betreft meer dan alleen de juiste vaklui aan het werk zetten.

 

Een goede verbouwing of renovatie is een totaalplaatje, waarbij het bouwen, slechts een onderdeel van het geheel is.

Gezien wij heel veel ervaring hebben met verbouwen in Haarlem en omgeving, willen wij die graag met u delen. Daarom bieden wij een complete renovatie aan met slechts een aanspreekpunt. Van A tot Z. Alles onder een dak bij Aannemersbedrijf Huub de Wilde BV.

Hieronder al een aantal punten op een rij

✓ Een Quickscan; voorafgaand aan een verbouwing kunnen we in veel gevallen al aangeven, zonder een offerte uit te brengen, wat een verbouwing zal gaan kosten en aan welk tijdsbestek u moet denken. Dit doen we gratis en zonder verplichtingen. Ook krijgt u van ons, onze ongezouten mening over de plannen die u heeft in het algemeen.

✓ Een digitale offerte; wanneer een bezichtiging heeft plaatsgevonden en er op basis van een Quicksan een offerte gemaakt gaat worden, ontvangt u een interactieve offerte. Dit houdt in dat wij een offerte naar u toesturen en uw gehele verbouwing in een spreadsheet vastleggen. In deze spreadsheet kunt u ook de niet bouw-gerelateerde zaken opnemen zoals, stoffering ed. Het gaat erom dat u een totaaloverzicht krijgt over uw gehele budget in de verschillende onderdelen. Alle onderdelen  in de spreadsheet worden volledig gespecificeerd in duidelijke taal (niet in vakjargon). U kunt uw eigen spreadsheet aanpassen via internet.

Naar aanleiding van de offerte en uw eigen-budgettering komt het vaak tot een tweede afspraak waarbij eventueel weer wat wijzigingen plaatsvinden.

Door het totaalplaatje inclusief onze input en adviezen kunt u een gedegen afweging maken op prijs en gevoel.

✓  Wanneer we met elkaar in zee gaan worden tussentijdse wijzigingen voor meer of minder-werk wederom in de zelfde spreadsheet bijgehouden waardoor u altijd de controle houdt over uw budget.

Renovatie jaren 30 woning Haarlem

Het zelfde huis is na de verbouw niet meer terug te herkennen.

Voor uw Renovatie in Haarlem of Renovatie in omgeving Haarlem. Neem contact met ons op.

 

 

 

 

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website