Page content

article content

Nieuwe Badkamer

De Badkamer

Het maken van een gemiddelde badkamer duurt ca 3 weken (exclusief schilderwerk). Deze tijd is nodig voor de vele bewerkingen die nodig zijn. Soms kan bij een badkamer een optische aanpassing worden gedaan door alleen nieuw tegelwerk aan te brengen. De badkamer krijgt dan een nieuwe look en sanitair moet precies op de oude plek worden terug geplaatst. Echter in de meeste gevallen is dit niet mogelijk doordat de basis niet goed genoeg is of dat er te veel veranderingen zijn om de badkamer te behouden. In de meeste gevallen betekent een nieuwe badkamer dus een totale sloop en heropbouw. De voorbereiding, uitvoering en keuzes, do’s & don’ts  staan hieronder zo uitgebreid mogelijk beschreven.

Voor meer specifieke informatie klik “Voorbereiding badkamer”

Welke mogelijkheden zijn er?

Wanneer u met ons contact opneemt kunnen wij veelal telefonisch een gratis inschatting geven van wat een goede indeling zou kunnen zijn van de nieuwe badkamer. Soms in het handig als we ter plaatsen komen kijken. Een ontwerp maken bij u thuis kost 50 euro. Hierbij kijken wij ook gelijk naar de capaciteit van uw huidige cv-ketel, het bestaande leidingwerk, de overige mogelijkheden (zoals wegbreken van rookkanalen ed), de huidige elektra en andere specifieke zaken die van belang kunnen zijn.

Aannemer  Huub de Wilde BV komt komt gratis en geheel vrijblijvend  bij u langs (indien het wel onze regio betreft zoals Haarlem, Heemstede, Overveen Aerdenhout, Hoofddorp, Bloemendaal of eventueel Amsterdam).

Kijk voor meer informatie op “Voorbereiding badkamer”

Prijslijst standaard badkamer

U kunt de montagekosten grotendeels zelf uitrekenen. Een kleine badkamer maken we al vanaf 3500 euro all-in, wanneer we niet hoeven te slopen of te schilderen. Voorwaarden is wel dat we alleen in uw badkamer bezig zijn. M.a.w. het leidingwerk (riool;cv; warm en koud water, elektra en luchtafvoerpijp) dat al in de badkamer aanwezig is moet wel compleet en in goede conditie en op de juiste positie aanwezig zijn om het nieuwe leidingwerk aan te kunnen sluiten. Het kan dus zijn dat er ook werkzaamheden moeten worden verricht buiten uw badkamer. Dit is dus situatie afhankelijk en geeft een meerprijs.

Bereken uw montagekosten en klik “Voorbereiding badkamer”

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website